Internet stranici su potrebni kolačići za funkcioniranje. Za više informacija o kolačićima kliknite na pravila privatnosti. Nastavljanjem gledanja i traženja po stranici slažete se s upotrebom kolačića.

1L Tahitian Noni™

1L Tahitian Noni™


Tahitian Noni™ Original napitak je idealan izvor mangana, elementa u tragovima koji nastaje prirodno sa znanstveno dokazanim svojstvima. Mangan pomaže u zaštiti stanica od oksidacijskog oštećenja, podržava zdravlje kostiju i normalno stvaranje energije u organizmu kao i normalnu formaciju vezivnog tkiva. Kako bi vašem tijelu osigurao pravu količinu ovog uistinu čudesnog sastojka, predlažemo da pijete 30-90 mL dnevno kao dio raznolike i uravnotežene prehrane i zdravog stila života i osjetite razliku sami.


Drevna tradicija i suvremeno istraživanje svjedoče o snazi nonija. Nezaobilazan je za osobe koje se brinu za opće zdravlje.Tahitian Noni™ Original napitak nije moguće krivotvoriti. Jedinstveni proces - koji uključuje tehnike branja voća i sigurnost kvalitete koja počinje na Tahitiju, procese ekstrakcije i stabilizacije, prilagođenu opremu i tehnike pakiranja - u privatnom je vlasništvu i potpuno ekskluzivan.


Tahitian Noni™ Original napitak je jedan i jedini originalni napitak od nonija na europskom tržištu. Nakon što je prvo dobila pozitivno mišljenje za novu hranu (Novel Food) za original napitak, Morinda je postavila mjerilo po kojem se svaki novi proizvođač napitaka od nonija mjeri u Europi. Svi drugi napitci na bazi nonija trebaju biti jednakog standarda kao i naš prije nego što mogu biti prodavani na tržištima EU. Morinda je potrošila milijune eura i 3 godine rada kako bi bila prva koja je donijela noni na europsko tržište kao novu hranu. Zahtjev je predan u travnju 2000., a kroz niz rigoroznih sigurnosnih procjena i znanstvenih studija europska komisija je naposljetku odobrila sok od nonija za prodaju u Europskoj uniji  dana 5. lipnja 2003.


Tahitian Noni™ Original napitak sadrži 30 mg iridoida u 60 ml napitka.Sastojci:

Ključni sastojici su: Morinda citrifolia (noni) voćni nektar iz kaše nonija iz Francuske Polinezije 89%, koncentrirani sok od grožđa 5.5%, koncentrirani sok od borovnice 5.5%.


Pakiranje

1L boca Tahitian Noni™ Original

Nije napravljen od sušenog nonija ili od nonija u prahu.Kako koristim


Iridoids
Iridoids Provides 30 mg of iridoids per 60 mL serving
Quantity
Quantity 1000 mL ili 1L - Koristeći 30 mL na dan, to je dovoljno za 33 dana ili dobar mijesec.

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju

Uvijek ste željeli isprobati Tahitian Noni™ Original:

Tahitian Noni™ Original - Najbolji Noni na Planeti:

Besplatna dostava

Besplatna dostava za naruđbe iznad 300 kn (33€). Dostava u roku 2-5 delovnih dana.

  • Proizvođač: Morinda
  • Model: 1L-noni-hr
  • Dostupnost: Dostupno
  • 349,00kn
  • Bez poreza: 318,72kn
  • 2 ili više artikala 300,00kn
  • 4 ili više artikala 287,50kn
  • 8 ili više artikala 262,50kn

Tagovi: noni, tahitian noni, noni from Tahiti, wellness, Tahiti, juice, super fruit, super juice