Izbornik
Košarica

4L Tahitian Noni™

4L Tahitian Noni™
4L Tahitian Noni™
Na lageru Najprodavanije 100% Original
4L Tahitian Noni™
4L Tahitian Noni™
4L Tahitian Noni™
195,00€
Bez poreza: 178,08€
2 ili više artikala 182,50€
3 ili više artikala 176,67€
4 ili više artikala 173,75€
5 ili više artikala 173,00€
6 ili više artikala 171,67€
  • Zaliha: Na lageru

Tahitian Noni™ Original je fantastičan napitak za jačanje imunološkog sustava na potpuno prirodan i učinkovit način.


Namijenjena je svima koji žele učiniti nešto dobro za svoje tijelo. Redovitim korištenjem jedinstveno je rješenje za bolje raspoloženje i više energije. Također pomaže u borbi protiv slobodnih radikala koji uzrokuju štetu u našem tijelu. Osim brojnih vitamina, minerala, enzima, aminokiselina, sadrži i iridoide.


U paketu ćete dobiti 4 patentirane bočice Tahitian Noni™ Original koji će vam uz redovitu upotrebu od 30 ml dnevno biti dovoljan za čak 133 dana ili dobra 4 mjeseca.


Upotreba:
30 - 90 ml dnevno, najbolje ujutro na prazan želudac i redovito kao dio raznolike i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Za brže rezultate možete piti Tahitian Noni™ Original nekoliko puta dnevno. Količina ovisi o osobnim potrebama. Prije upotrebe bočicu dobro protresti. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku (do 60 dana). Zatvorene boce imaju rok trajanja 2 godine. Rok valjanosti označen je na bočici. Ne koristiti ako je čep na bočici oštećen.

Tahitian Noni™ Original ne sadrži konzervanse, umjetna bojila i dodani šećer. Mogu ga piti i djeca, trudnice i dojilje.Originalni Tahitian Noni™ prepoznatljiv je po karakterističnom patentiranom obliku bočice koji jamči vrhunsku kvalitetu. Njegova prednost je originalna i jedinstvena formula koja sadrži preko 150 biološki aktivnih tvari. Svaka boca prolazi kroz 7 koraka kontrole kvalitete.


Tahitian Noni™ Original dokazano je učinkovitiji od mnogih imitatora.


Napitak Original Tahitian Noni™ sadrži plodove biljke Morinda citrifolia - noni, koja raste na najboljim lokacijama Francuske Polinezije. Hranjivim tvarima bogato vulkansko tlo, svježi zrak, čista voda i netaknuta priroda omogućuju plodovima nonija iz Francuske Polinezije - Tahitija da sadrže 20-50% više biološki aktivnih tvari od plodova nonija koji rastu drugdje.


Voće nonija u Tahitian Noni™ Originalu hladno je prešano u obliku noni pirea, koji je tretiran posebnim patentiranim postupkom pasterizacije. Ovaj proces je ključan za očuvanje svih važnih svojstava ploda nonija. Originalni Tahitian Noni™ nije napravljen od procijeđenog voća ili praha nonija kao što to rade mnogi imitatori.Mještani na Tahitiju i ljudi diljem svijeta koji uživaju u ovom piću kažu da je Tahitian Noni™ Original čudesno piće. Čak su i znanstvenici istog mišljenja. Tahitian Noni™ Original ima 14 stručnih studija na ljudima. Prodano je više od 100 milijuna boca. Napitak je dobio brojne nagrade i odobrenja Novel Fooda. Morinda posjeduje 52 globalna patenta vezana uz Tahitian Noni™.

Sastav u Tahitian Noni™ Original:
89% Morinda citrifolia voćni nektar - noni od čistog pirea zgnječenog ploda nonija iz Francuske Polinezije

5,5% koncentrat prirodnog soka borovnice

5,5% prirodnog koncentrata soka od grožđa

Za aromu su dodane borovnice i grožđe jer je čisti noni teško piti zbog specifičnog okusa i mirisa. Tahitian Noni™ Original je piće napravljeno od nonija koje nije samo dobro za vaše zdravlje, već je i dobrog okusa. U njoj uživaju sve generacije, pa tako i djeca.


Pakirano: 4 x Patentirana boca 1L

Napišite recenziju